Головна Новини Світ Великобританія Борис Джонсон розповів про можливу причину смерті королеви Єлизавети II
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон розповів про можливу причину смерті королеви Єлизавети II

За словами Бориса Джонсона, покійна монархиня «знала, що йде, але була сповнена рішучості триматися»

сьогодні, 20:50
Поділіться публікацією:

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у своїх мемуарах Unleashed заявив, що причиною смерті королеви Єлизавети II була форма раку кісток. Про це повідомляє Politico, посилаючись на уривок з книги, який потрапив у їх розпорядження.

Борис Джонсон розповів про можливу причину смерті королеви Єлизавети II

Борис Джонсон (фото з відкритих джерел)

Джонсон зазначив, що "знав про це більше року" на момент своєї відставки у вересні 2022 року. Це перший випадок, коли високопоставлений політик Великої Британії публічно назвав ймовірну причину смерті королеви, яку в офіційному свідоцтві про її смерть позначили як "старість".

Він також розповів про свою останню зустріч із королевою. За його словами, Єлизавета II виглядала блідою та більш згорбленою, а на її руках і зап’ястях були помітні темні синці, ймовірно, від крапельниць або ін’єкцій. Незважаючи на свій стан, монархиня залишалася в гарному настрої та час від часу усміхалася.

Джонсон підкреслив, що влітку 2022 року Єлизавета II вже знала про свій стан, але була сповнена рішучості виконати свій останній обов’язок — передати владу новому прем’єр-міністру Великої Британії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Борис Джонсон вразив відвертістю російських пранкерів, які йому зателефонували. Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон став жертвою російських пранкерів Володимира Кузнєцова (Vowan) і Олексія Столярова (Lexus). Джонсон, вважаючи, що спілкується з відомим французьким економістом і політиком Жаком Атталі, відверто обговорив низку питань, включаючи ситуацію в Україні. 

Пранкери "Вован" і "Лексус" часто телефонують світовим лідерам і знаменитостям, видаючи себе за впливових політиків чи державних діячів, щоб отримати щирі відповіді на провокаційні запитання.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини