Головна Новини Світ Великобританія Боріс Джонсон запевнив, що пандемія не позбавить дітей Санта Клауса
commentss НОВИНИ Всі новини

Боріс Джонсон запевнив, що пандемія не позбавить дітей Санта Клауса

Джонсон запевнив, що якщо Санта Клаус буде вести себе відповідально, він зможе прийти до дітей

28 листопада 2020, 08:45
Поділіться публікацією:

Пандемія COVID-19 не завадить Санта Клаусу доставляти подарунки, заявив прем'єр-міністр Великої Британії Боріс Джонсон в листі, опублікованому в середу, з посиланням на медичних експертів, які заявили, що при дотриманні правил не буде ніякого ризику для здоров'я дітей. Таким чином Джонсон заспокоїв 8-річного хлопчика на ім'я Монті, який написав йому і запитав, чи зможе Санта Клаус доставити подарунки в цьому році.

Боріс Джонсон запевнив, що пандемія не позбавить дітей Санта Клауса

ФОТО: Daily Mail

У рукописній записці Монті питалося, чи розглядав уряд питання про щорічний візит Санти: "Я розумію, що ви дуже зайняті, але не могли б ви і вчені поговорити про це". Джонсон розмістив лист в Twitter разом з копією своєї відповіді.

"Я зателефонував на Північний полюс і можу сказати, що Санта Клаус готовий і рветься в дорогу, як і Рудольф і всі інші олені. Головний лікар попросив мене повідомити вам, що за умови, що Санта Клаус буде вести себе відповідально, а також працюватиме швидко і безпечно, немає ніяких ризиків для вашого або його здоров'я", — сказав прем'єр-міністр.

Джонсон сказав, що у нього вже було багато листів на цю тему, і він схвалив пропозицію Монті залишити дезінфікуючий засіб для рук біля печива, залишеного на Різдво. Раніше в цьому році прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн зробила аналогічні заяви, щоб переконати маленьких громадян, що зубна фея і великодній кролик будуть класифіковані як основні працівники і зможуть виконувати свої обов'язки під час пандемії.

Як повідомило видання "Коментарі", Боріса Джонсона позбавили дорогих подарунків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини