Головна Новини Світ Великобританія Британія готова розпочати навчання українських пілотів на F16: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Британія готова розпочати навчання українських пілотів на F16: подробиці

У Лондоні заявили, що українські пілоти пройдуть базову підготовку

15 травня 2023, 11:45 comments2331
Поділіться публікацією:

Британія розпочне навчання українських пілотів на військових літаках. Переважним винищувачем для ЗСУ є F16. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак, повідомляє сайт британського уряду.

Британія готова розпочати навчання українських пілотів на F16: подробиці

Винищувач F-16. Фото: з відкритих джерел

"Цього літа ми розпочнемо початкову льотну фазу для груп українських пілотів, які пройдуть базову підготовку", — заявив Ріші Сунак.

За його словами, буде задіяна програма британських пілотів, щоб дати українцям навички пілотування, за допомогою яких вони зможуть використовувати різні типи літаків.

"Це навчання йде пліч-о-пліч із зусиллями Великобританії по роботі з іншими країнами щодо надання винищувачів F16 — кращих для України винищувачів", — додав глава британського уряду.

Читайте також на порталі "Коментарі" – винищувачі F-16 та ракети великої дальності для України: президента США Байдена просять перестати тягнути із рішенням.                                                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Україна ще не отримала винищувачі F-16 – що чекає на Захід.

Раніше "Коментарі" писали – другий тиждень травня видався для України наповненим як позитивними, так і негативними подіями. ВСУ почали відсувати супротивника в Бахмуті, викликавши істерику серед російських найманців та пропагандистів. У свою чергу, країна-агресор продовжує завдавати ракетних та дронових ударів. Було також чимало важливих політико-дипломатичних моментів. Експерти проаналізували їх спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини