Головна Новини Світ Великобританія Британський політик іронічно відреагував на російські санкції проти себе
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський політик іронічно відреагував на російські санкції проти себе

"Якщо це плата за підтримку української свободи, то я радий санкціям", - пише міністр закордонних справ Великобританії Джеймс Клеверлі.

16 січня 2023, 17:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія вирішила ввести санкції проти міністра закордонних справ Великобританії Джеймса Клеверлі, проте політик тільки радий такому рішенню з боку країни, яка підкоряється режиму Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter чиновника з Великобританії.

Британський політик іронічно відреагував на російські санкції проти себе

Міністр закордонних справ Великобританії Джеймс Клеверлі. Фото з відкритих джерел

Нещодавно Російська Федерація заявила, що внесла у свій власний список обмежень та заборон кілька десятків британських посадовців, серед них виявились керівник МЗС Великобританії Джеймса Клеверлі та голова Генерального штабу країни Патрік Сандерс.

Оголосила рішення про санкції проти британських політиків речниця міністра закордонних справ Росії Марія Захарова. Загалом до списку потрапило 36 британських посадовців.

Джеймс Клеверлі сприйняв цю новину радісно та іронічно відповів у Twitter на російські санкції, щодо себе.

"Я потрапив під санкції російського уряду, добре. Якщо це плата за підтримку української свободи, то я радий санкціям", — пише міністр закордонних справ Великобританії Джеймс Клеверлі та додав у своєму дописі хештех зі словами "Слава Україні".

Британський політик іронічно відреагував на російські санкції проти себе - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що спікерка закордонних справ Росії Марія Захарова відреагувала на рішення президента України Володимира Зеленського, який позбавив громадянства України кількох священників Московського патріархату. Росіянка написала, що це "сатанізм, як він є".

Також "Коментарі" писали про реакцію Російської Федерації на те, щоб Італія стала грантом мирних переговорів між Україною та Росією. Керівництво Кремля звинуватило Італію у переслідуванні корисливих цілей, щодо цього питання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини