Головна Новини Світ Росія Реакція Захарової на рішення президента України: «Сатанізм як він є»
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція Захарової на рішення президента України: «Сатанізм як він є»

Речниця МЗС Росії Марія Захарова звинуватила президента України Володимира Зеленського у сатанізмі, через його дії щодо священників московського патріархату.

7 січня 2023, 19:47 comments5213
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова вчергове дивно висловилась в бік української влади. Цього разу росіянка прокоментувала рішення президента України Володимира Зеленського, який позбавив громадянства священників УПЦ МП. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram Захарової.

Реакція Захарової на рішення президента України: «Сатанізм як він є»

Захарова критикує Зеленського. Фото з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський 7 грудня указом № 898/2022 від 28.12.2022 призупинив громадянство для 13 представників української православної церкви московського патріархату. У список потрапили священники з Одеської, Буковинської, Кримської, Донецької та Роменської єпархій.

За повідомленнями ЗМІ у деяких з цих священників було вручено підозру від СБУ про державну зраду, тоді як інші мали на своїх комп’ютерних носіях дитячу порнографію.

На рішення президента України відреагувала речниця МЗС Росії Марія Захарова.

"Володимир Зеленський позбавив українського громадянства 13 священників канонічної Української православної церкви. І це у православне Різдво! Сатанізм як він є", — заявила Захарова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що білоруський священник, який молився за українських військових був затриманий слідчими органами Лукашенка. На білоруса донесла одна з його парафіян. Слідчі органи виявили у священника нібито заборонені татуювання, а церква заборонила йому проводити релігійні обряди.

Також "Коментарі" писали про заяву Марії Захарової, яка назвала Зеленського "сучим сином Заходу". Відповідне відео з речницею Міністерства закордонних справ Росії потрапило в мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини