Головна Новини Світ Великобританія Британський ведучий поглузував з Путіна у прямому ефірі
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський ведучий поглузував з Путіна у прямому ефірі

Ведучий британського радіо висловився перед однією піснею в бік Путіна. Слухачі були раді таким словам 79-річного чоловіка.

11 січня 2023, 19:35 comments2574
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британський радіоведучий станції BBC Radio 2 Тоні Блекберн поглузував з президента Росії Володимира Путіна у прямому ефірі. Перед однією з пісень британець сказав, "чи не було б чудово, якби Путін сказав це?". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Metro.

Британський ведучий поглузував з Путіна у прямому ефірі

Британський ведучий Тоні Блекберн. Фото з відкритих джерел

79-річний радіоведучий у своєму шоу "Золота година" поглузував з президента Російської Федерації, який напав на території України і не хоче зупиняти війну. Перед оголошенням чергової пісня Тоні Блекберн звернувся до своїх слухачів.

"Чи не було б чудово, якби Путін сказав це?", — говорить британець.

Після слів Блекберна в ефірі радіостанції почала грати пісня британського гурту Moloko, де солістка Рошин Мерфі співала пісню, в які були такі слова:

"Якщо ти готовий, я здамся, візьми мене і роби, що хочеш", — співає солістка гурту Moloko.

Шанувальники радіо позитивно відреагували на такі дії радіоведучого та рознесли аудіозапис у соціальних мережах. Більшість з них писали "чудово" або виявляли повагу до 79-річного чоловіка словами — "яка легенда".

Після російського вторгнення 24 лютого Тоні Блекберн неодноразово критикував Путіна та висловлював солідарність українцям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одна деталь у склі видала місце розташування доньки міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Фото з Ксенією Шойгу виклав російський політик, якого вигнали з пропутінської партії.

Також "Коментарі" писали про те, що російські пропагандисти погрожують знищити Францію ядерним ударом. Відповідне відео потрапило в мережу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини