Головна Новини Світ Росія Випадково розповіли де знаходиться донька Шойгу. Ключова деталь відбилась у склі
commentss НОВИНИ Всі новини

Випадково розповіли де знаходиться донька Шойгу. Ключова деталь відбилась у склі

Донька міністра оборони Росії Сергія Шойгу втекла з чоловіком призовного віку в іншу країну. Там вона живе в дорогому готелі і насолоджується життям поки її батько погрожує світу ядерними ударами.

11 січня 2023, 15:22 comments6208
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський політик Денис Долженко виклав фото, де повідомив, що зустрівся з донькою міністра оборони Росії Ксенією Шойгу. Усе б нічого, але росіянин заявив, що вони в Росії, проте одна деталь видала справжнє місце розташування доньки Шойгу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського політика Антона Геращенка.

Випадково розповіли де знаходиться донька Шойгу. Ключова деталь відбилась у склі

Сергій Шойгу та його донька. Фото з відкритих джерел

Російський політик від партії "Єдиная Росия" Денис Долженко опублікував у Telegram фото з донькою міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Росіянин написав, що він з донькою російського посадовця перебуває у Вологді. Проте, на склі відбилося лого розкішного магазину одягу Louis Féraud, якого ніколи не було в російському місті, він знаходиться у Дубаї.

Цікаво, що Денис Долженко був виключений з організації "Єдиная Росия", через дискредитацію політичної партії, адже він публікував фото з відпочинку в Дубаї.

Радник глави МВС України Антон Геращенко зазначає, що Ксенія Шойгу втекла з країни, а її батько погрожує ядерними загрозами. Окрім того, зазначається, що чоловік Ксенії Шойгу також перебуває в курортному місті, попри те, що він призовного віку. 

Випадково розповіли де знаходиться донька Шойгу. Ключова деталь відбилась у склі - фото 2

Відомо, що донька міністра оборони Росії зупинилась в готелі Caesars Palace Dubai, де номер на одну добу коштує близько 600 доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через західні санкції в Росії все більше зношуються літаки та стаються аварійні інциденти: від поламаного туалету до розбитого лобового скла та проблем з шасі.

Також "Коментарі" писали про те, що російські окупанти примусово змушують йти в російську армію українців з тимчасово окупованих територій, окрім того, під мобілізацію потрапляють люди з інвалідністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини