Головна Новини Світ Великобританія Через мокрий сніг та морози у Великобританії десятки тисяч людей залишилися без електроенергії
commentss НОВИНИ Всі новини

Через мокрий сніг та морози у Великобританії десятки тисяч людей залишилися без електроенергії

Через арктичний шторм скасували поїзди та відключили електроенергію

29 листопада 2021, 10:36
Поділіться публікацією:

В п'ятницю, 26 листопада, у Великобританії пройшов шторм "Арвен", що приніс різке похолодання, ожеледь, мокрий сніг та морози. Через негоду відключили електроенергію в населених пунктах Шотландії та Англії. Про це повідомляє Associated Press.

Через мокрий сніг та морози у Великобританії десятки тисяч людей залишилися без електроенергії

В Англії випав мокрий сніг, фото з відкритих джерел

За даними компанії Northern Powergrid, виявлено понад тисячу пошкоджень ліній електропередач. В неділю без світла залишалися понад 20 тисяч будинків. Протягом суботи працівники компаній Northern Powergrid та SP Energy Networks проводили ремонтні роботи для відновлення постачання електроенергії для будинків.

За словами менеджера Northern Powergrid Рода Гарднера, негода спричинила масштабні пошкодження, яких вже не спостерігалося останніх 15 років. Відомо, що у Великобританії 28 листопада була зафіксована найнижча температура повітря, в деяких регіонах було зафіксовано зниження температури до -10 градусів. Крім того, в країні випав сніг та утворилася ожеледиця на дорогах. Сніговий шторм накрив райони Шотландії та Північної Англії.

Після шторму в країні скасували деякі маршрути міжміських поїздів через пошкодження, які були завдані штормом. Через сильний вітер в п'ятницю в регіонах попадали дерева. Також повідомляється, що в результаті цього загинуло троє людей.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Іспанії протестують поліціянти та жандармерія. Правоохоронці вийшли на протести в столиці через законодавчі зміни, що обмежують їхні повноваження. Представники профспілки організували маніфестації в Мадриді. Мова йде про реформи Закону про безпеку громадян, яку схвалив уряд Іспанії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини