Головна Новини Світ Великобританія Чи хочуть британці назад до ЄС: несподівані результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи хочуть британці назад до ЄС: несподівані результати опитування

Через 7 років ідея Brexit стала дуже непопулярною у Британії

18 липня 2023, 11:34 comments1219
Поділіться публікацією:

У Великій Британії зростає кількість тих, хто вважає, що вихід країни з Євросоюзу (Brexit) у 2016 році був неправильним рішенням. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного дослідницькою групою YouGov.

Чи хочуть британці назад до ЄС: несподівані результати опитування

Велика Британія. Фото: із відкритих джерел

Як показало опитування, 61% британців вважають, що ті невеликі економічні вигоди, які вдалося отримати Британії від виходу з ЄС, не виправдали їхньої надії. Саме тому Brexit виявився хибним рішенням. Лише 13% мешканців туманного Альбіону назвали Brexit успіхом. При цьому 55% британців стверджують, що сьогодні готові віддати свої голоси за возз'єднання з ЄС, проти – 31%.

Соціологи YouGov дійшли висновку, що з роками кількість прихильників членства Британії в Євросоюзі поступово зростає, а противників – знижується.

Також видання Euractiv звернуло увагу, що британські ділові інвестиції майже не зросли із середини 2016 року, на відміну від інших країн із розвиненою економікою. Бізнес-опитування свідчать на Brexit як одну з причин цієї стагнації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — світ не може допустити, щоб війна РФ проти України тривала ще 500 днів. Вихід із ситуації може бути лише один – Росія має якнайшвидше вивести свої війська з усієї території української держави. Таку заяву під час засідання Ради безпеки ООН зробив міністр закордонних справ Великобританії Джеймс Клеверлі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міністерстві оборони Британії показали відео з новими безпілотниками, які невдовзі надійдуть на озброєння ЗСУ. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони Британії у Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини