Головна Новини Світ Великобританія Джонсон натякнув, що рішення Кремля щодо України вже ухвалено
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон натякнув, що рішення Кремля щодо України вже ухвалено

Джонсон назвав "похмурими" розвіддані про скупчення російського війська поблизу українського кордону

10 лютого 2022, 15:25 comments1658
Поділіться публікацією:

На тлі загрози російського вторгнення в Україну ставки піднято дуже високо. Про це заявив прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон. Найближчими днями він назвав "найнебезпечнішим моментом". Як передає портал "Коментарі", слова Бориса Джонсона цитує Sky News.

Джонсон натякнув, що рішення Кремля щодо України вже ухвалено

Борис Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Прем'єр Великобританії зазначив, що цивілізований Захід повинен усіма силами показати, що відіграти історію тому неможливо, як і неможливо повернути світ до тих часів, коли кілька великих держав могли вершити долі народів, коли переступали через голови та руйнували життя.

Говорячи про Україну, Джонсон зізнався, що його особиста думка полягає в тому, що рішення вже прийняте. При цьому це не означає, що можна скласти руки, усвідомлюючи, що катастрофу відвернути неможливо.

"Чесно кажучи, я не думаю, що рішення ще не прийняте, але це не означає, що неможливо, що дуже скоро може статися щось катастрофічне", — заявив прем'єр Британії.

За словами прем'єр-міністра, на кордоні з Україною зосереджено величезну кількість російських військових та озброєння. І ті дані, які отримує розвідка, не обіцяють нічого доброго. 

"Це, ймовірно, найнебезпечніший момент протягом наступних кількох днів у тому, що є найбільшою кризою безпеки, з якою Європа зіткнулася за останні десятиліття", — додав Джонсон.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Росії вирішили зірвати маски, Кремль вирішив публічно поставити ультиматум Україні. Речник МЗС Марія Захарова озвучила вимоги, які Київ зобов'язаний виконати. Інакше ескалація неминуча. Фактично Україна має розірвати будь-яку співпрацю у військовій сфері із західними країнами та забути про бажання стати членом НАТО. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу розібралися, що насправді стоїть за погрозами Москви і чи варто їх сприймати серйозно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://news.sky.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

10 лютого 2022, 19:42

Гомики нормальным людям не друзи! А кому друзи,тот сам пи..р.


Новини