Головна Новини Світ Великобританія Джонсон розкрив плани Путіна щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон розкрив плани Путіна щодо України

Напередодні британський політик попередив, що "попереду більше ірраціональної поведінки Росії"

22 лютого 2022, 15:08 comments1507
Поділіться публікацією:

Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон прокоментував визнання Російською Федерацією псевдореспублік "Л/ДНР". Так, політичний діяч заявив, що глава Росії Володимир Путін створює підстави для повномасштабного вторгнення на територію України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на виступ Джонсона у парламенті Британії.

 Джонсон розкрив плани Путіна щодо України

Борис Джонсон - фото з відкритих джерел

За твердженням Джонсона, введення російських збройних сил на територію "ЛНР" та "ДНР" можна прирівняти до нового вторгнення:

"Путін створює підстави для повномасштабного вторгнення. Як у 2022 році лідер держави може створити такий задум та зруйнувати мирну сусідню державу? Саме це і робить Путін", — сказав прем'єр-міністр Британії.

Нагадаємо, що у понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін поставив підпис під указом про визнання незалежності так званих "ЛНР" та "ДНР". Через деякий час після підписання указу очевидці в окупованому Донецьку опублікували відеоролик про рух великих ешелонів військової техніки та військовослужбовців із міста у напрямку лінії фронту з ЗСУ.

Голова Міністерства оборони України Олексій Резніков звернувся до Збройних сил України, запевнивши, що наша держава здобуде перемогу, оскільки "ми на своїй землі і за нами правда".

Читайте також: Після того, як Росія визнала "незалежність" окупованих районів Донецької та Луганської областей — як має діяти західні країни? Чи слід вводити ті самі "пекельні санкції"? Чи залишилася ще можливість дипломатичних маневрів? Відповіді на ці питання – у матеріалі інтернет-видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини