Головна Новини Світ Великобританія Джонсон розповів, що задумав Путін у великих містах України
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон розповів, що задумав Путін у великих містах України

Прем'єр Великобританії вважає, що Путін хоче зробити "новий Грізний" у великих містах України

24 червня 2022, 15:40 comments2292
Поділіться публікацією:

Президенту Росії Володимиру Путіну зовсім не потрібні мирні конструктивні переговори з Києвом. Його мета – це знесення великих українських міст, він хоче стерти їх з землі. Про це заявив прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, пише сайт "Коментарі", з посиланням на The Guardian.

Джонсон розповів, що задумав Путін у великих містах України

Борис Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Прем'єр Великобританії вважає, що Путін не збирається сідати за стіл переговорів із Україною. Його мета повторити в Україні той самий сценарій, який російські війська реалізували у Чечні. Путін не тільки не збирається зупинятися, він, навпаки, зацікавлений у тому, щоб підвищити ставку, домігшись, щоб перетворити українські міста на ті ж руїни, які були на місці Грозного після ударів росіян.

При цьому Борис Джонсон називає плани керівництва Росії трагічною помилкою.                                                                               

"Але це те, що він, здається, робить зараз", — підсумував глава британського уряду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — раніше Борис Джонсон розповів, коли за допомогою Британії Україна може розпочати контрнаступ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – прем'єр Британії Джонсон зізнався: тільки на руку є Володимир Путін і далі думає, що зможе стерти українську націю з лиця землі. Джонсон підтвердив інформацію про те, що Лондон буде з українцями до перемоги і постачатиме все необхідне військове обладнання до Києва, а також навчатиме українських військових.

"Коментарі" також писали — ЗСУ виводять із Сєверодонецька — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чи вдасться тепер утримати Лисичанськ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини