Головна Новини Світ Великобританія Джонсон Україну не залишить: стало відомо, чим тепер візьметься екс-прем'єр Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон Україну не залишить: стало відомо, чим тепер візьметься екс-прем'єр Великобританії

Борис Джонсон продовжить просування підтримки України країнами Заходу, навіть після відмови від прем'єрських перегонів

25 жовтня 2022, 08:00 comments2342
Поділіться публікацією:

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон хоч і зійшов із прем'єрських перегонів, але не має наміру залишати політику. Джонсон має намір зосередити свою діяльність на просуванні підтримки України країнами Заходу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє рейтингове видання "Financial Times".

Джонсон Україну не залишить: стало відомо, чим тепер візьметься екс-прем'єр Великобританії

Борис Джонсон. Фото: з відкритих джерел

За інформацією видання, Джонсон бажає знайти застосування позиції, яку він створив, коли обіймав посаду прем'єра, як один з основних факторів рушійної сили західної підтримки України у війні з Росією.

"Союзники Джонсона заявили, що він планував проводити більше часу у Вашингтоні для просування ідей щодо міжпартійної підтримки України в США", — пише видання.

Як заявив один із друзів екс-прем'єра, поки для таких цілей немає якоїсь офіційної посади, але Джонсон "дуже переживає через ситуацію в Україні".

Нагадаємо, раніше Борис Джонсон заявив, що не висуватиме свою кандидатуру на посаду прем'єр-міністра Великобританії та лідера Консервативної партії.                                                                                   

За даними свіжого соцопитування, британці вважають, що Ріші Сунак найбільше підходить на посаду прем'єр-міністра Великобританії. Громадяни Великобританії хочуть бачити при владі прем'єра, який знайде шлях, як подолати фінансову і енергетичну кризи, що вибухнула.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому знову штормить влада у Великій Британії – як це відобразиться на підтримці України. Експерти розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини