Головна Новини Світ Великобританія Джонсон збирається до Києва: служба його охорони категорично проти
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон збирається до Києва: служба його охорони категорично проти

Борис Джонсон хоче показати, що Британія продовжить підтримувати Україну

21 березня 2022, 10:25 comments1054
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон планує найближчим часом відвідати Київ, де провести зустріч із президентом України Володимиром Зеленським. Зараз у Лондоні розглядають, як здійснити такий візит у максимально стислий термін. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Daily Mail".

Джонсон збирається до Києва: служба його охорони категорично проти

Борис Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, що таким візитом Джонсон хоче засвідчити, що Великобританія повністю на стороні України і готова продовжувати підтримувати український народ у війні проти Росії.

За інформацією британського видання, Борис Джонсон уже дав вказівку чиновникам проаналізувати та спрогнозувати, наскільки важливим та потрібним може бути такий візит для підтримки України.

Вже категорично проти такого візиту до столиці України висловилася служба безпеки глави уряду Великої Британії. У службі безпеки побоюються, що вони не зможуть гарантувати Борису Джонсону безпеку у країні, яка охоплена війною.

Попередження служби охорони поки що не зупиняють Бориса Джонсона, і він все одно має намір відвідати Київ, сподіваючись, що цей візит може вплинути на перебіг бойових дій.

Зазначимо, раніше під час розмови з президентом України Володимиром Зеленським Борис Джонсон запевнив, що Лондон збільшить військову підтримку України і продовжить підтримувати суверенітет української держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — низка країн НАТО може ввести свої війська в Україну. При цьому США, як і раніше, заявляють, що американських військових в Україні не буде. Позиція президента США Байдена залишається незмінною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини