Головна Новини Світ Великобританія Джонсон зізнався: нехай Путін і далі думає, що зможе стерти українську націю з лиця землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон зізнався: нехай Путін і далі думає, що зможе стерти українську націю з лиця землі

Борис Джонсон пропонує Заходу план із 4 пунктів через затяжну війну в Україні

19 червня 2022, 08:00
Поділіться публікацією:

Захід тільки виграє від ілюзій Путіна про те, що має якусь особливу місію, щоб стерти українську націю з лиця землі. Також Захід виграє від переконань російського президента про те, що час грає виключно за Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку висловив прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон у своїй колонці в авторитетному виданні "The Sunday Times".

Джонсон зізнався: нехай Путін і далі думає, що зможе стерти українську націю з лиця землі

Борис Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Борис Джонсон опублікував чотири ключові кроки, на яких має наголошувати Захід для того, щоб допомогти Україні не лише вистояти, а й перехопити ініціативу у цій війні.

Перший крок, на думку Джонсона, полягає в тому, щоб зробити так, щоб Україна була повністю забезпечена всім необхідним озброєнням. Крім того, якнайбільше українських військових мають у максимально стислий термін пройти навчання на полігонах Заходу. Сама Британія вже береться за те, щоби за 120 днів навчити близько 10 тисяч військових.

Другий крок полягає в тому, що Захід має допомогти українській економіці вистояти. Державні інститути мають стабільно працювати.

Третій крок – усі разом західні країни мають допомогти Києву налагодити експорт зерна сушею, щоб український бюджет мав стабільні надходження.

Четвертий крок — Британія разом із союзниками має розблокувати українські морські порти. Тільки так можна не допустити голоду в африканських країнах. Йдеться про дуже великі вантажі — 25 мільйонів тонн пшениці та кукурудзи.

Підсумував Борис Джонсон тим, що українські партнери Великобританії мають отримати все необхідне для того, щоб досягти головної своєї мети – перемоги у війні проти Росії від відвойовування всіх своїх територій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден назвав країни, які могли б опинитися під російською окупацією, якби Україна не встояла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 червня 2022, 08:50

Нарешті над "і" поставили крапку. Долю України вирішили - не держава, а інструмент. На прикладі України, треба замислитись Тайваню. Якщо Китай на нього нападе, Тайвань стане інструментом для послаблення Китаю. Чи вистачить в нього розуму, на відміну від України під Зе-м'ясником, уникнути такої долі? Чи немає у Тайвані УПА-талібану, який буде навмисно драконити Китай?


Новини