Головна Новини Світ Великобританія Футболіста "Манчестер Сіті" звинувачують у згвалтуванні та насильстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Футболіста "Манчестер Сіті" звинувачують у згвалтуванні та насильстві

Проти футболіста "Манчестер Сіті" Бенджаміна Менді відкрито кримінальну справу

14 вересня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Англійський футбольний клуб "Манчестер Сіті" прибрав усі згадки про Бенджаміна Менді із інтернет-магазину. Про це повідомляє видання The Telegraph.

Футболіста "Манчестер Сіті" звинувачують у згвалтуванні та насильстві

Захисник "Манчестер Сіті" Бенджамін Менді, фото з відкритих джерел

Після оголошення підозри, футболіста відсторонили від тренувань та гри у клубі. Також фанати вже не зможуть замовити футболку "Сіті" з його ім'ям та номером. Футбольний клуб відмовляється коментувати це питання до завершення розслідування.

Нагадаємо, що 27-річному французькому захиснику оголосили підозру в зґвалтуванні та сексуальному насильстві. Футболіста суддя Честерського коронного суду залишив під вартою до кінця розслідування справи проти нього. Попереднє слухання у справі проведуть 15 листопада. Судовий розгляд почнеться 24 січня 2022 року і триватиме близько 2-3 тижні.

Відомо, що захиснику "Манчестер Сіті" інкримінують зґвалтування та сексуальному насильстві в його будинку. Футболіста звинувачують у нападі на трьох різних жінок, у тому числі на одну неповнолітню дівчину, якій не виповнилося 18 років, у його будинку в Престбері, графство Чешир.

Повідомляється, що три зґвалтування відбулися в жовтні 2020 року. Сексуальне насильство над жінкою скоєно на початку січня 2021 року,  а також ще одне зґвалтування жінки трапилося в серпні 2021 року. У поліції графства Чешир йдеться, що на футболіста написали заяви троє жінок віком від 16 років, які зазнали насильства з боку підозрюваного.

Як повідомляв портал "Коментарі", форварда збірної Ісландії з футболу звинувачують у харасменті. Сам футболіст Зигторссон повідомив, що вважає свою поведінку не зразковою та й тільки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини