Головна Новини Світ Великобританія Глава Міноборони Британії із засекреченим візитом відвідав Київ: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Міноборони Британії із засекреченим візитом відвідав Київ: що відомо

Великобританія продовжує залишатися одним із найближчих союзників України у війні проти Росії

30 вересня 2022, 10:00 comments1604
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Великобританії Бен Воллес відвідав Київ цього тижня з неанонсованим візитом. Під час нього він зустрівся з українським колегою Олексієм Резніковим. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення Уоллеса у Twitter.

Глава Міноборони Британії із засекреченим візитом відвідав Київ: що відомо

Бен Воллес. Фото: Getty Images

Глава Міноборони Британії, щойно повернувшись назад до Лондона, повідомив про те, що йому вдалося побувати в столиці України і він повністю задоволений цим візитом і підсумком переговорів.

"Радий був побувати в гостях у мого доброго друга Олексія Резнікова в Києві цього тижня, щоб обговорити подальшу військову допомогу та сприяння Україні", — написав Уоллес.

Міністр додав, що британська підтримка України проти російської агресії набирає оборони і продовжуватиметься наступного року та після.

Нагадаємо, раніше Уоллес заявив, що заклик російського диктатора Володимира Путіна до зброї є визнанням того, що його вторгнення в Україну зазнає поразки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кремлівські маріонетки оголосили підсумки чотириденних "референдумів" на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей. Передбачувано, що за приєднання до Росії нібито проголосували від 87,05% до 99,23%. Президент України Володимир Зеленський, виступаючи онлайн на засіданні Ради безпеки ООН, присвяченому цим "референдумам", заявив, що вони нічого не змінюють; закликав до повної ізоляції РФ та звинуватив її в анексії українських територій; акцентував, що після визнання "референдумів" Росією йому не буде про що говорити з Путіним; закликав Рада безпеки ООН забезпечити Україні "колективні гарантії" безпеки. Як ситуація може розвиватись далі? Чи наважиться РФ на анексію? Чи піде Захід на жорсткіші заходи? Які дії слід робити Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії мобілізація продовжує розхитувати суспільство. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чи є загроза для путінського режиму – чого це може призвести.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

denn

30 вересня 2022, 13:58

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини