Головна Новини Світ Великобританія Гуляла з дітьми на вулиці: у Великій Британії чоловік зґвалтував жінку з дитиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуляла з дітьми на вулиці: у Великій Британії чоловік зґвалтував жінку з дитиною

В Уельсі судили ґвалтівника, який напав на матір із дитиною

2 листопада 2021, 14:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Великій Британії зловмисник скоїв зґвалтування. Про це повідомляє видання ТСН.

Гуляла з дітьми на вулиці: у Великій Британії чоловік зґвалтував жінку з дитиною

Згвалтування в Уельсі. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався в Уельсі в травні 2021 року. За даними ЗМІ, жінка зі своїми дітьми гуляла велосипедною доріжкою. Якоїсь миті за ними почав слідувати невідомий чоловік.

Наблизившись до жінки, злочинець наказав зупинитися, а потім роздягнутися. Зловмисник погрожував своїй жертві тим, що завдасть шкоди її дітям, якщо вона не підкориться йому.

Під час нападу чоловік ударив постраждалу та змусив лягти голою на землю прямо посеред дороги. Після цього правопорушник наказав жінці роздягнути свою дочку. Коли дитина опинилась на землі, злочинець намагався зґвалтувати її.

Напад припинився лише тоді, коли дитина сказала, що вже не може дихати. Після цього постраждалим вдалося втекти. Співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного. Ним виявився 43-річний місцевий мешканець.

Як пише видання, спочатку підсудний стверджував, що жінка сама підійшла до нього та попросила про грубий секс. Пізніше злочинець зізнався своєму сусідові, що насправді він зґвалтував жінку. Через деякий час сусід звернувся до поліції.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 24 роки. Крім того, підсудний буде до кінця своїх днів у реєстрі сексуальних злочинців.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що на борту пасажирського літака від коронавірусу помер пасажир. Його бездиханне тіло виявили тільки після прибуття в місце призначення, оскільки протягом польоту у нього були заплющені очі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Нью-Йорку чоловік, який посварився з продавцем у магазині, кинув у торговий зал пляшку з горючою рідиною. Полум'я швидко поширилося територією закладу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини