Головна Новини Світ Європа Прийняли за сплячого: на борту пасажирського літака від коронавірусу помер пасажир
commentss НОВИНИ Всі новини

Прийняли за сплячого: на борту пасажирського літака від коронавірусу помер пасажир

Під час попереднього огляду тіла померлого пасажира було виявлено коронавірусну інфекцію

2 листопада 2021, 13:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На борту пасажирського літака помер пасажир. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

Прийняли за сплячого: на борту пасажирського літака від коронавірусу помер пасажир

Літак. Фото: Pixabay

Пригода сталася на борту авіалайнера, який прямував зі Стамбула до Гамбурга. За інформацією ЗМІ, приблизно 51-річний пасажир літака "помер під час польоту". Коли борт приземлився в пункті призначення і всі пасажири вийшли, було виявлено тіло чоловіка.

Як пише видання, смерть чоловіка не була помічена, тому що у нього були заплющені очі і він летів сам. Його вважали за сплячого. Зазначається, що пасажир, ймовірно, раніше серйозно хворів. Під час попереднього огляду тіла у чоловіка було виявлено коронавірусну інфекцію.

Наразі правоохоронці з'ясовують, як чоловік потрапив на борт літака. Згідно з правилами, перед посадкою на авіалайнер він мав пред'явити негативний ПЛР-тест, свідоцтво про одужання чи вакцинацію.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у В'єтнамі зіткнулися два пасажирські літаки. Один із бортів, який висувався на руліжну доріжку, зачепив припаркований літальний апарат. Обидва літаки зазнали механічних пошкоджень. Пасажири успішно покинули салон. Їм надали місця в іншому авіалайнері. На цей момент повітряні судна обстежують щодо прихованих пошкоджень. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також "Коментарі" писали про те, що в Аргентині серед футбольного матчу місцевих команд сталася стрілянина на трибуні. Внаслідок інциденту поранення отримала одна людина. Потерпілому надали медичну допомогу. Відомо, що життю потерпілого нічого не загрожує. Докладніше про це читайте в нашій статті. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини