Головна Новини Світ Великобританія Кемерон розповів, що станеться, якщо не зупинити Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Кемерон розповів, що станеться, якщо не зупинити Путіна

Глава МЗС Великобританії вважає, що, якщо не зупинити Путіна, то він повернеться за добавкою

7 грудня 2023, 10:45
Поділіться публікацією:

Світ має зосередитись на війні РФ проти України, незважаючи на конфлікт на Близькому Сході. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Sky News" зробив міністр закордонних справ Великобританії Девід Кемерон.

Кемерон розповів, що станеться, якщо не зупинити Путіна

Девід Кемерон. Фото: із відкритих джерел

"Ми знаємо, що, якщо не зупинити Путіна тут, він повернеться за добавкою, а в кулуарах вороги Америки радітимуть", – зазначив досвідчений британський політик.

При цьому Девід Кемерон зазначив, що війна РФ проти України – це "боротьба нашого покоління", яка загрожує безпеці на всьому континенті.

Водночас дипломат не погодився з тим, що США розглядатимуть як "менш надійного" союзника, якщо Конгрес не проголосує за багатомільярдний безпековий пакет, який включає підтримку України.

Кемерон зазначив, що ці гроші "дуже потрібні" Києву, але це питання "ускладнюється політикою".

Читайте на порталі "Коментарі" — питання допомоги Україні: стало відомо, як проголосував Сенат США.

Також видання "Коментарі" повідомляло – тривожні новини для України надходять як зі США, де ніяк не можуть ухвалити документ про нашу підтримку наступного року, так і з ЄС, де Угорщина, а тепер і Словаччина зривають підтримку нашої країни та її євроінтеграційні устремління. Тим часом видання Bloomberg повідомляє, що Путін відправився до Об'єднаних Арабських Еміратів і Саудівської Аравії – двох найбільших держав Перської затоки, які є давніми партнерами США. У Кремлі посилюють вливання в армію, як і її чисельність, а також продовжують розмірковувати про ймовірні переговори з Україною. Що відбувається зараз на зовнішній арені – і чому? Чи є ризик, що готується підґрунтя для переговорів на невигідних Києву умовах? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини