Головна Новини Світ Великобританія Кількість смертей від Omicron у Британії зросла: які прогнози щодо ситуації
commentss НОВИНИ Всі новини

Кількість смертей від Omicron у Британії зросла: які прогнози щодо ситуації

Кількість смертей від Omicron у Великобританії зросла до 12

20 грудня 2021, 12:23
Поділіться публікацією:

12 людей у ​​Британії померли від коронавірусу Omicron. Таку заяву зробив у понеділок, 20 грудня, віцепрем'єр-міністр Великобританії Домінік Рааб, відмовившись виключити посилення соціальних обмежень перед Різдвом. Про це повідомляє "Reuters".

Кількість смертей від Omicron у Британії зросла: які прогнози щодо ситуації

Міністр юстиції Великобританії Домінік Рааб - фото з відкритих джерел

У Британії повідомили про рекордні показники випадків COVID-19, а чиновники та міністри попереджають, що повні наслідки останньої хвилі ще не помітні.

Omicron, вперше виявлений минулого місяця на півдні Африки та Гонконгу, і наразі про нього повідомлялося щонайменше у 89 країнах. Відомо, що він дуже швидко передається, але тяжкість захворювання, яку він викликає, залишається неясною.

Окрім 12 смертей, Рааб сказав, що 104 людини зараз у лікарні з Omicron. Минулого тижня чиновники попередили, що кількість госпіталізацій може досягти нового максимуму, оскільки наслідки останнього сплеску поширюються на населення.

На запитання, чи введе уряд додаткові обмеження до Різдва, Рааб сказав Times Radio: "Я просто не можу давати жорсткі гарантії".

"Оцінюючи ситуацію, ми дуже покладаємося на реальні дані, які надходять, і буде потрібно трохи більше часу, щоб оцінити цю критичну проблему серйозності Omicron", — заявив Рааб.

Будь-яке рішення обмежити те, як люди можуть святкувати Різдво, буде дорогою політичною ціною для прем’єр-міністра Бориса Джонсона.

Джонсон також зазнав величезного тиску у парламенті минулого тижня, оскільки депутати від його власної партії жорстко виступили проти посилення правил COVID-19.

Щоб прийняти нові правила, які передбачали заборону людям носити маски у громадських місцях, Джонсону довелося покладатися на підтримку головної опозиційної Лейбористської партії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Єгипті виявили перші випадки нового COVID-штаму "Омікрон".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини