Головна Новини Світ Великобританія Колишній кухар королівської сім'ї розкрив секрет про дієту королеви Єлизавети ІІ та її улюблену їжу
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній кухар королівської сім'ї розкрив секрет про дієту королеви Єлизавети ІІ та її улюблену їжу

Колишній кухар британської королівської сім'ї Даррен МакГрейд в ефірі програми Today розповів про уподобання Єлизавети II в їжі

2 жовтня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Даррен МакГрейд був одним з особистих кухарів монарха і тепер він розповів про "сувору" дієту 95-річної королеви, правила органічних фруктів та її сезонні харчові звички, пише Daily Star.

Колишній кухар королівської сім'ї розкрив секрет про дієту королеви Єлизавети ІІ та її улюблену їжу

Королева Англії, фото з відкритих джерел

За його словами, Єлизавета ІІ невибаглива у виборі їжі, проте й у неї є кілька правил щодо дієти.

За словами кухаря, королева — "ощадливий" їдець, а не "гурман". Але він сказав, що у неї є особливі правила щодо фруктів, які вона не буде їсти. Королева воліє вживати сезонні та органічні фрукти. Влітку це полуниця, взимку — журавлина.

"Влітку полуницю королева може їсти кожен день, але якщо на стіл принести їй полуницю в січні, вона відмовиться і скаже, щоб не сміли надсилати їй генетично модифіковану ягоду", — говорить МакГрейд.

У королеви дійсно є улюблена страва, але вона вважає за краще тримати її у секреті, щоб не подавали їй при кожному королівському візиті, повідомив один інсайдер. Також відомо, що королева обожнює булочки з вершками і джемом та чай "Ерл Грей".

Даррен МакГрейд з 1982 по 1993 рік був особистим кухарем королеви, а також працював кухарем у принцеси Діани, принца Гаррі і принца Вільяма. Він керував кухнею під час державних візитів президентів США Рональда Рейгана, Білла Клінтона, Джеральда Форда і Джорджа Буша-молодшого і старшого, а тепер розповів, що любить їсти Її Величність.

Також Її Величності подають післяобідній чай, де б вона не була.

Як раніше інформував портал "Коментарі", королева Єлизавета II пригнічена після істерики з тіарою Меган Маркл, про що та розповіла у новій книзі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини