Головна Новини Світ Великобританія 39 мігрантів задихнулися у вантажному відділі в Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

39 мігрантів задихнулися у вантажному відділі в Британії

Кожен з мігрантів заплатив понад 10 000 фунтів стерлінгів за поїздку до Британії

21 грудня 2020, 16:19
Поділіться публікацією:
Двоє чоловіків були засуджені за вбивство 39 мігрантів, знайдених мертвими у вантажному контейнері в Ессексі, Великобританія. Еймон Харрісон і Георге Ніка постали перед судом за звинуваченням у ненавмисному вбивстві громадян В'єтнаму, тіла яких були виявлені в промисловій зоні в Грейсі в жовтні 2019 року.

Температура в блоці досягла 38,5 ° C, оскільки чоловіки, жінки й діти у віці від 15 до 44 років були запечатані всередині не менш ніж на 12 годин, як повідомив суд. Кожен з мігрантів заплатив понад 10 000 фунтів стерлінгів за контрабанду у Великобританію і відчайдушно намагався підняти тривогу, задихаючись у вантажному відсіку.

Після двомісячного судового розгляду в Олд-Бейлі водій вантажівки Харрісон був визнаний винним в ненавмисному вбивстві. Харрісон з графства Даун, Північна Ірландія, також був визнаний винним у змові з метою сприяння незаконної імміграції. Двоє інших обвинувачених, водій вантажівки Крістофер Кеннеді й Валентин Калоті, були визнані винними в змові з метою сприяння незаконній імміграції. Водій вантажівки Моріс Робінсон і керівник транспортної компанії Ронан Хьюз раніше визнали ненавмисне вбивство мігрантів.

Вважається, що більшість мігрантів сіли у вантажний контейнер на півночі Франції до того, як їх відвезли в Зебрюгге в Бельгії. Серед них були випускники університетів, працівники ресторанів і манікюрних барів, каменярі й перукарі, а деякі сім'ї жертв зайняли тисячі фунтів, щоб оплатити фатальну поїздку.

Раніше "Коментарі" писали, що Британія хоче продовжити терміни по Brexit через новий штам.



39 мігрантів задихнулися у вантажному відділі в Британії



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини