Головна Новини Світ Великобританія Людям з алергією не можна використовувати вакцину Pfizer - МОЗ Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Людям з алергією не можна використовувати вакцину Pfizer - МОЗ Великобританії

Той, хто має в анамнезі серйозні алергічні реакції на ліки, продукти харчування або вакцини, не повинен отримувати вакцину

9 грудня 2020, 12:31
Поділіться публікацією:

Регулюючі органи Великобританії випустили попередження про те, що люди, у яких в анамнезі є серйозні алергічні реакції, не отримуватимуть вакцину Pfizer / BioNTech. Двоє співробітників NHS, яким вчора зробили укол, отримали алергічні реакції. Про це пише Sky News.

Людям з алергією не можна використовувати вакцину Pfizer - МОЗ Великобританії

Вакцина Pfizer и BioNTech

Великобританія стала першою країною у світі, яка схвалила вакцину Pfizer минулого тижня, а вчора почала вакцинацію, зокрема, пацієнтів лікарень, а також співробітників Національної служби охорони здоров'я. Професор Стівен Поуїс сказав:

"Як і у випадку з новими вакцинами, MHRA в як запобіжний захід порадило людям зі значними алергічними реакціями в анамнезі не отримувати вакцину".

Національна служба охорони здоров'я Великобританії повідомила, що "проінформовані всі сторони", які є учасниками програми вакцинації.

Агентство з регулювання лікарських засобів і товарів медичного призначення (MHRA) дало рекомендацію NHS, щоб будь-хто, у кого в анамнезі є серйозні алергічні реакції на ліки, продукти харчування або вакцини, не отримував вакцину.

Нагадаємо, вакцина проти Covid-19, розроблена AstraZeneca і Британським Оксфордським університетом, у вівторок стала першим препаратом, ефективність якого була підтверджена науковим журналом The Lancet.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що адміністрація Трампа відмовилася від покупки ще 100 мільйонів доз вакцини Pfizer, поки компанія не виконає зобов'язання по інших міжнародним договорам. ЗМІ назвали таке рішення "зміною курсу чинного президента" щодо стратегії поширення препарату.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини