Головна Новини Світ Великобританія На чому економить королева Єлизавета II
commentss НОВИНИ Всі новини

На чому економить королева Єлизавета II

Члени королівської сім'ї Великої Британії вирішили продати особистий транспорт

7 березня 2021, 18:20
Поділіться публікацією:

Коронакриза вдарила по всьому населенню світу. Монархи не виняток. Відтак члени королівської сім'ї Великої Британії вирішили трохи заощадити та продати особисті літаки. Про це повідомляє видання The Telegraph.

На чому економить королева Єлизавета II

Королівська сім'я Британії: на чому економить Єлизавета II. Фото: rbk.ru

Відтак у королеви Єлизавети II залишиться тільки вертоліт AW-109. Британські ЗМІ припускають, що повітряний транспортний засіб монархиня буде ділити з прем'єром Борисом Джонсоном.

Це перший випадок, коли Єлизавета II не матиме персонального літака. В королеви було чотири лайнери BAE-146. Продати їх вирішили у зв'язку зі скороченням оборонних витрат.

Також припускають, що королева зможе користуватися літаком Бориса Джонсона — RAF Voyager. Раніше цей повітряний транспорт використовувався як дозаправник. Проте з 2016 року його почали удосконалювати — зробили зручний кабінет, встановили крісла бізнес та економкласу. Після модернізації літак стали використовувати для поїздок керівництва країни.

Нагадаємо, що в Британії ісламісти планували вбити морозивом наслідного принца Джорджа. Чоловік, який перебуває під слідством у Великобританії, розповів про плани свого ісламського "брата" отруїти королівську сім'ю. Детальніше про ситуацію можна прочитати в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що 34-річному графу Саймону Боуз-Лайону, який доводиться внучатим племінником Її Величності Єлизаветі II, не вдалося уникнути в'язниці за спробу зґвалтування 26-річної дівчини, котра гостювала у нього в замку. Племінника королеви посадили до в'язниці. Термін та деталі справи шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини