Головна Новини Світ Великобританія На пляжі в Великобританії чоловік зґвалтував школярку на очах у тисяч відпочиваючих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На пляжі в Великобританії чоловік зґвалтував школярку на очах у тисяч відпочиваючих (ФОТО)

Чоловік зґвалтував дівчину під покровом води

22 липня 2021, 14:12 comments3481
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Великобританії чоловік зґвалтував підлітка на очах у тисяч відпочивальників. Про це повідомляє видання Daily Mail.

На пляжі в Великобританії чоловік зґвалтував школярку на очах у тисяч відпочиваючих (ФОТО)

На пляжі в Великобританії згвалтували школярку. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в минулі вихідні на пляжі Борнмут, що в графстві Дорсет (Великобританія). Повідомляється, що зловмисник підійшов до жертви, коли м'яч, яким вона і її друзі грали в море, приземлився поруч з ним.

Він відкинув його, але почав розмовляти зі школяркою, перш ніж затягнути її глибше в воду недалеко від пірса Борнмута. Всупереч тому, що в воді та на пірсі було багато людей, молодик зґвалтував дівчину під покровом води.

Це сталося близько 15:30 в неділю, в самий жаркий день в році, коли пляж Борнмута був переповнений. Нападник повідомив своїй жертві, що йому 17 років, і він приїхав на узбережжя Дорсета з Бірмінгема.

Про те, що трапилося жертва розповіла співробітникам правоохоронних органів. Вони на цей момент розшукують людей, які в той день відпочивали на пляжі та могли фотографувати та знімати на відео територію близько пристані.

Детектив-інспектор Уейн Сеймур з групи з розслідування великих злочинів поліції Дорсета сказав: "Зараз ведеться повне розслідування цього інциденту, і ми продовжуємо надавати підтримку жертві, поки ми проводимо розслідування".

На фото зображений пляж в день зґвалтування.

На пляжі в Великобританії чоловік зґвалтував школярку на очах у тисяч відпочиваючих (ФОТО) - фото 2

Фото: BNPC. 

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Запоріжжі спортивний тренер створював порно за участю своїх малолітніх вихованок. Правоохоронці провели обшуки у нього вдома і виявили близько 500 гігабайтів порноматеріалів за участю школярів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що в Колумбії працівник дитячого центру підозрюється в зґвалтуванні малолітніх.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини