Головна Новини Світ Великобританія Наступник Путіна буде більш радикальний - колишній голова британської розвідки MI6
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступник Путіна буде більш радикальний - колишній голова британської розвідки MI6

Ексголова британської розвідки MI6 зробив свій прогноз стосовно характеру наступного лідера РФ.

12 жовтня 2022, 22:02 comments1377
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Наступник Володимира Путіна матиме ультраправі погляди, вважає колишній голова британської розвідки MI6 Алекс Янгер. Саме тому він застеріг мріяти обережно про смерть Путіна в ефірі каналу BBC під час шоу Newsnight.

Наступник Путіна буде більш радикальний - колишній голова британської розвідки MI6

Колишній глава британської розвідки MI6 Алекс Янгер. Фото з відкритих джерел

В російському суспільстві усе більше поширюється невдоволення діями президента Російської Федерації Володимира Путіна. Спочатку невдоволення було через повномасштабне вторгнення в Україну, а потім негативні реакції тільки посилились, оскільки Путін оголосив про часткову мобілізацію. Окрім громадян РФ дії президента Росії критикують і високопосадовці в країні.

В ефірі BBC керівник британської розвідки 2014-2020 роках Алекс Янгер розповів про можливого наступника Путіна та повідомив про потенційні загрози для президента РФ.

Алекс Янгер вважає, що Путіну загрожує власне політичне середовище, яке створив диктатор. Усі праві, шовіністичні, нацистські, фашистські рухи були активним джерелом підтримки Путіна, але тепер вважають, що він недостатньо жорсткий.

За словами екскерівника MI6 президент РФ не хотів вводити мобілізацію, адже це могло спричинити дестабілізаційні процеси, але все ж Путін пішов на такий крок через негативну критику провальних дій на фронті.

На запитання ведучого шоу, про наступника Путіна Янгер відповів, що це може бути ще більш радикальний лідер.

"Я вірю, що в якийсь момент це станеться, але Путіна замінять хтось, хто критично ставиться до нього, і є крайнім правим", — сказав Алекс Янгер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін може усунути президента Білорусі Лукашенка.

Також "Коментарі" писав про Рамзана Кадирова, який після терористичної атаки 10 жовтня на Київ, повідомив Зеленського, що "Росія ще не починала".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микита

12 жовтня 2022, 21:17

Зе багато казав про 2400 дронів камікадзе, які Росія купила а Ірані. Яку ж країну люто ненавидить Іран, для якої створив стільки зброї? Завдяки схемам ляльковода Бені (який очолює конгрес євреїв), дрони тепер загрожують нам. Такий він, зовсім не спровокований напад. Он воно як українці рятують одних, викликаючі вогонь на себе.


Новини