Головна Новини Світ Великобританія Англія посилила локдаун за трирівневою системою обмежень
commentss НОВИНИ Всі новини

Англія посилила локдаун за трирівневою системою обмежень

Лондон залишається в другій категорії "підвищеної готовності"

26 листопада 2020, 15:37
Поділіться публікацією:

Понад 20 мільйонів людей на великих територіях Англії будуть змушені жити, дотримуючись найжорсткіших обмежень через поширення коронавірусу. Лондон залишається в другій категорії "підвищеної готовності".

Англія посилила локдаун за трирівневою системою обмежень

Фото: из открытых источников

Міністр охорони здоров'я Метт Хенкок в четвер оголосив остаточні деталі нових заходів, які повинні набрати чинності, коли загальні обмеження перестануть діяти 2 грудня.

"Надія на горизонті, але нам ще належить просунутися вперед, тому ми всі повинні думати глибше. Кінець близький, ми не повинні здаватися зараз", — сказав Хенкок парламенту, пославшись на те, що зростають перспективи появи вакцини проти коронавірусу в найближчі місяці.

У Великобританії зареєстровано найвище офіційне число загиблих в Європі від пандемії COVID-19.

"Ми повинні слідувати цим новим правилам і переконатися, що наші сьогоднішні дії врятують життя в майбутньому і допоможуть нашій країні пройти через це", — сказав Хенкок.

На другому рівні, де знаходиться Лондон, дозволені збори до 6 осіб. Алкоголь можна пропонувати в закладах тільки разом з їжею. Відвідування спортивних заходів обмежено.

Однак деякі великі регіони Англії, включаючи північне місто Манчестер і південно-східне графство Кент, яке процвітає, були поміщені на третій рівень, де закриті заклади харчування.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що сьогодні, 26 листопада, Грузія посилила карантин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини