Головна Новини Світ Великобританія Новий прем'єр Британії Сунак вперше зробив заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий прем'єр Британії Сунак вперше зробив заяву про війну в Україні

Війна Путіна призвела до дестабілізації енергетичних ринків та ланцюгів постачання у всьому світі

25 жовтня 2022, 21:54 comments1143
Поділіться публікацією:








Війна в Україні, яку розв'язав очільник Кремля, призвела до дестабілізації енергетичних ринків, ланцюгів постачання у всьому світі. Таку заяву зробив новий прем'єр-міністр Британії Ріші Сунак, повідомляють "Коментарі", посилаючись на його виступ.

Новий прем'єр Британії Сунак вперше зробив заяву про війну в Україні

Ріші Сунак (фото з відкритих джерел)

"Буде правильно пояснити, чому я тут стою перед вами на посаді нового прем'єр-міністра. Зараз наша країна стикається з глибокою економічною кризою. Все ще видно наслідки COVID-19, путінська війна в Україні дестабілізувала енергетичні ринки і ланцюги постачання по всьому світу. Попередній уряд припустився помилки. Мене обрали лідером моєї партії та вашим прем'єр-міністром, частково, щоб виправити їх. І ця робота починається зараз", – заявив прем'єр Великобританії.

Окрім цього, Ріші Сунак відзначив, що завжди буде вдячний колишньому прем'єру Британії Борису Джонсону за його важливі напрацювання на посаді керівника уряду.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що стало відомо, чим тепер візьметься екс-прем'єр Великобританії. Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон хоч і зійшов із прем'єрських перегонів, але не має наміру залишати політику. Джонсон має намір зосередити свою діяльність на просуванні підтримки України країнами Заходу. Про це повідомляє рейтингове видання "Financial Times". За інформацією видання, Джонсон бажає знайти застосування позиції, яку він створив, коли обіймав посаду прем'єра, як один з основних факторів рушійної сили західної підтримки України у війні з Росією. Як заявив один із друзів екс-прем'єра, поки для таких цілей немає якоїсь офіційної посади, але Джонсон "дуже переживає через ситуацію в Україні".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини