Головна Новини Світ Великобританія Підготовка до Третьої світової: чому британська преса пише про призов
commentss НОВИНИ Всі новини

Підготовка до Третьої світової: чому британська преса пише про призов

У НАТО закликали європейців "готуватися до епохи війни".

24 січня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

Рядовим  британським  громадянам  може  погрожувати призов, коли  Сполучене Королівство вступить у  війну з РФ, попереджує  керівник Генерального штабу Сполученого Королівства генерал сер Патрік Сандерс,  інформує видання The Sun.

Підготовка до Третьої світової: чому британська преса пише про призов

У Британії мають бути готовими до війни з Росією (фото з відкритих джерел)

Тепер, коли  британське  військо скоротилось до найменшої чисельності  за  ціле століття, генерал Сандерс, що  відкрито критикував  скорочення  армії,  попереджує, щоб британські чоловіки та жінки були готові до призову,  коли Альянс  вступить у війну з РФ.

Як  пише медіа, існує  побоювання, що повномасштабна російська війна  в Україні  може привести до того, що російська  армія  вийде  за межі українського кордону,  щоб атакувати  територію Європи, примусивши НАТО приєднатись  до війни.

Британський  генерал  заявляє, що має відбутись "зміна мислення" громадян, які  мають  бути готові захищати  територію Великої  Британії  від іноземних  загарбників.

Його  попередження  було оприлюднене  через декілька днів після того, як високопоставлений  посадовець НАТО сказав, що британському  цивільному населенню, можливо, слід бути готовим до  мобілізації, бо є реальною  загроза великої війни з РФ.

Керівник  військового комітету НАТО, голландський адмірал Роб Бауер закликає країни Заходу  "готуватися до епохи війни",  зазначивши, що НАТО "потребує трансформації бойових дій".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому Шольц знову звернувся до партнерів по ЄСКанцлер Німеччини Олаф Шольц вважає, що європейські союзники запланували "недостатньо" військової допомоги Україні на 2024 рік і закликав їх якнайшвидше збільшити її. Шольц додав, що "було б самовпевнено вважати, що ми можемо робити це в довгостроковій перспективі самотужки".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини