Головна Новини Світ Великобританія Посол Великобританії розповіла, чи обмежать українським туристам в'їзд до Туманного Альбіону
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Великобританії розповіла, чи обмежать українським туристам в'їзд до Туманного Альбіону

Країни Європи посилили карантинні обмеження для туристів

27 листопада 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Посол Великобританії Мелінда Сіммонс повідомила, що й надалі до туристів висуватимуть вимоги щодо обов'язкової вакцинації на фоні складної ситуації з поширенням коронавірусу в країнах Європи. Про це вона розповіла в інтерв'ю телеканалу "Україна 24".

Посол Великобританії розповіла, чи обмежать українським туристам в'їзд до Туманного Альбіону

Туристам з України поки що не обмежують в'їзд до Британії, фото з відкритих джерел

За її словами, ситуація з коронавірусною епідемією в Західній Європі складна. Наразі кількість нових випадків захворювання в Німеччині збільшується, особливо в тих країнах, де низький рівень вакцинації. Наразі у Великобританії ситуація дещо краща навіть попри те, що кількість хворих більша, ніж в Україні. Така ситуація склалася тому, що Великобританія раніше почала вакцинацію й громадяни мають кращий імунітет.

Однак, за словами посла Сіммонс, у її країні буде проблема із захворюваністю, якщо не розпочнеться вакцинація бустерною дозою.

"Ми говоримо про боротьбу з пандемією, яка наче йде по колу. Якщо українці хочуть подорожувати, то вони мають бути вакциновані. Чим більше людей отримають щеплення, тим більше громадян зможуть подорожувати (до Британії). У найближчому майбутньому я не бачу причин чому обмеження для поїздок українців можуть бути посилені", — наголосила посол.

Як повідомляв портал "Коментарі", країни Євросоюзу і Сполучені штати ввели обмеження для туристів з країн, що розташовані на півдні Африки через виявлення нового штаму коронавірусу. Днями було проведено спеціальне засідання Всесвітньої організації охорони здоров’я, під час якої учені обговорили появу мутації. Новий штам "Омікрон" може спричинити складніші наслідки, ніж ті віруси, що циркулювали до цього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини