Головна Новини Світ Великобританія Активісти створили гігантський прапор України біля посольства Росії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Активісти створили гігантський прапор України біля посольства Росії (ФОТО)

Активісти у Великобританії створити прапор України перед посольством Росії, як нагадування про річницю повномасштабного вторгнення.

23 лютого 2023, 13:53
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Активісти перефарбували дорогу навпроти посольства Російської Федерації в Лондоні в кольори українського прапора, щоб згадати про річницю вторгнення армії Путіна в Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter організаторів.

Активісти створили гігантський прапор України біля посольства Росії (ФОТО)

Українські кольори перед посольством РФ. Фото: Led By Donkeys/Getty Images

Активісти з команди Led By Donkeys опублікували зображення в соціальній мережі Twitter, де показали результати своєї роботи. На фотографіях видно, що дорожню смугу пофарбовано в жовтий та синій кольори, на знак підтримки України та згадку про річницю повномасштабного вторгнення Росії.

"Завтра перша річниця імперіалістичного вторгнення Путіна в Україну, незалежну державу та народ з повним правом на самовизначення. Наявність великого українського прапора біля його посольства в Лондоні нагадає йому про це", — написали під фотографіями активісти Led By Donkeys.

Переглянути фотографії активістів можна нижче:

Активісти створили гігантський прапор України біля посольства Росії (ФОТО) - фото 2
Активісти створили гігантський прапор України біля посольства Росії (ФОТО) - фото 3
Активісти створили гігантський прапор України біля посольства Росії (ФОТО) - фото 4

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська армія має значну технологічну перевагу над російськими військами, адже використовує у своїй роботі штучний інтелект. За допомогою ШІ українські військові здатні оперативно знаходити цілі та завдавати точного удару по позиціях ворогів.
Також "Коментарі" писали, що союзник Володимира Путіна відмовляється купувати літаки в Росії через санкції Європейського Союзу. Президент Сербії Александар Вучич зазначив, що в Європі практично не можна дістати не тільки російські літаки, а й запчастини для них, тому його країна потребує нового постачальника для своєї військової техніки, зокрема і винищувачів. Тому Сербія готується укласти контракт з Францією на постачання військових літаків, замість російських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини