Головна Новини Світ Великобританія Путін налаштований на повномасштабне вторгнення в Україну: Британія зробила заяву на екстреній нараді
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін налаштований на повномасштабне вторгнення в Україну: Британія зробила заяву на екстреній нараді

Прем'єр-міністр зробив заяву щодо намірів Путіна стосовно України

22 лютого 2022, 12:53
Поділіться публікацією:

Путін "схилений до повномасштабного вторгнення", каже прем'єр-міністр Британії. Наразі Борис Джонсон очолює екстрену нараду COBRA з 6:30 ранку. Про це повідомляє Sky News.

Путін налаштований на повномасштабне вторгнення в Україну: Британія зробила заяву на екстреній нараді

Борис Джонсон - фото з відкритих джерел

Прем'єр-міністр заявив чиновникам під час зустрічі, що президент Росії Володимир Путін "схиляється до повномасштабного вторгнення в Україну". 

Виступаючи після зустрічі, Джонсон попередив, що "попереду більше ірраціональної поведінки Росії". 

"Я боюся, що всі докази свідчать про те, що президент Путін справді готовий до повномасштабного вторгнення в Україну, захоплення, підкорення незалежної, суверенної європейської країни, і я думаю, давайте будемо абсолютно чіткими, це буде абсолютно точно катастрофічно", — сказав Джонсон. 

Прем'єр-міністр сказав, що Велика Британія працюватиме над тим, щоб "Путін зазнав невдачі", якщо він здійснить повномасштабне вторгнення в столицю України Київ, "що, здається, він і пропонує зробити".

Він сказав, що Великобританія продовжить дипломатичні зусилля, але додав: "Я просто хочу, щоб усі не сумнівалися, що якщо Володимир Путін продовжить цей шлях насильства, агресії, повномасштабного вторгнення, оточення самого Києва, який те, що він, здається, пропонує зробити, захопивши українську столицю, абсолютно важливо, щоб ці зусилля, завоювання іншої європейської країни не мали успіху, а Путін зазнав невдачі".

Як повідомляли раніше "Коментарі", вторгнення Росії в Україну вже почалося, тому Британія введе санкції проти Росії, заявив високопоставлений британський міністр, коли прем’єр-міністр Борис Джонсон очолив екстрену нараду уряду з реагування на кризу в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини