Головна Новини Світ Великобританія Розлючена жінка показала стіну висотою 2,5 метри, що вибудували, поки її не було вдома
commentss НОВИНИ Всі новини

Розлючена жінка показала стіну висотою 2,5 метри, що вибудували, поки її не було вдома

Власниця будинку Шарон Еверілл сказала, що вона зна про будівництво наблизиться до північного краю її будинку, але не уявляла, якою високою буде стіна

8 вересня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

У Великобританії жінка висловила свою лють після повернення додому, виявивши, що будівельники поставили на краю свого саду величезну бетонну стіну заввишки 20 футів — майже 2,5 метра у висоту. Шерон Еверілл була шокована, виявивши, що над її власністю височіє гігантська структура, заявивши, що це "повна несподіванка". Про це повідомляє видання The Mirror.

Розлючена жінка показала стіну висотою 2,5 метри, що вибудували, поки її не було вдома

Жінка показала стіну висотою 2,5 метри, фото з відкритих джерел

Вона сказала, що знає, що будівництво в Кнуттоні, штат Стаффордшир, мало наблизитись до північного краю її будинку, але не уявляла, якою висотою буде стіна. Тепер вона побоюється, що це може знецінити її будинок, у якому вона мешкає вже 30 років.

Розлючена жінка показала стіну висотою 2,5 метри, що вибудували, поки її не було вдома - фото 2

Розробники повідомили, що вони запропонували "внесок" у вартість дерев, щоб приховати стіну, але пані Еверілл сказала, що цього недостатньо. 

"Ми знали, що буде будинок за 30 футів від краю нашої власності, але ніколи не згадувалося, що там буде 20-футовий бетон, у якому все буде утримуватися. Ми просто повернулися додому одного дня, і там таке. Їм потрібна підпірна стіна, тому що вони збираються засипати землю за нею, тому вона не буде виглядати настільки високо з іншої сторони. Це означає, що страшна сіра стіна залишиться там назавжди. Ми розмовляли з будівельниками про те, що нас не попереджували про велике будівництво і вони наполягають на наявності повідомлень. Але будівельники кажуть, що розуміють, чому ми так засмучені цим", — скаржиться жінка.

Раніше портал "Коментарі" інформував, чию сторону прийняла королева Єлизавета II в конфлікті між принцами Уїльямом і Гарі.

Нагадаємо, раніше портал писав, що Європа опинилась в небезпеці: у яких регіонах вчені прогнозують суворі посухи. Дослідники з Німеччини і Канади показали, що Європу в майбутньому очікують почастішання посух, які будуть більш тривалими і більш суворими



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини