Головна Новини Світ Великобританія Школяр показав несподівану знахідку на картах Google: куди веде "отвір до центру Землі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Школяр показав несподівану знахідку на картах Google: куди веде "отвір до центру Землі"

Британський школяр Чепмен побачив "отвір, що веде до центру Землі" на картах Google

8 вересня 2021, 10:20
Поділіться публікацією:

Школяр був здивований, коли побачив на Картах Google незнайомий орієнтир. 12-річний Рорі Чепмен переглядав карту Інтернету, щоб десь прогулятися під час своєї наступної сімейної екскурсії, коли оглядав острів Хілбре в Західному Кірбі, штат Віррал у Англії. На несподівану знахідку звернули увагу журналісти Liverpool Echo.

Школяр показав несподівану знахідку на картах Google: куди веде "отвір до центру Землі"

Отвір до центру Землі, фото з відкритих джерел

Під час огляду, над береговою лінією він помітив туристичну ікону (також відому як ікону камери) з назвою "отвір до центру Землі". Рорі з Уолласі розповів, що дивився на карту острова Хілбре з мамою, коли робили географію, щоб знати, де це.

"Я ніколи раніше цього не помічав, і коли я це побачив, я подума, що вони викопали величезну яму на одному з островів. Викопали один з островів Хільбре?", — каже школяр.

Школяр показав несподівану знахідку на картах Google: куди веде ”отвір до центру Землі” - фото 2

Збентежений він запитав свого  36-річного батька про отвір до центру Землі, однак він його також бачив вперше. Користувачі у Facebook також не мали уявлення про те, що це за маркування, і з тих пір його видалили: "Ооо, як інтригуюче!", "Все, що було, було видалено", "Можливо, у центрі Землі є діра. Будьте обережні".

Острови Хілбре — це унікальна сукупність островів, які є місцевим природним заповідником у межах лиману, що є об’єктом особливого наукового інтересу. Багато приїжджають і досліджують безлюдну землю і сподіваються побачити кількох тюленів, які часто відвідують води біля узбережжя Віррал.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що Європа опинилась в небезпеці: у яких регіонах вчені прогнозують суворі посухи. Дослідники з Німеччини і Канади показали, що Європу в майбутньому очікують почастішання посух, які будуть більш тривалими і більш суворими



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини