Головна Новини Світ Великобританія Скандал: дружина британського прем'єра продовжує заробляти гроші у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал: дружина британського прем'єра продовжує заробляти гроші у Росії

Телеведуча звинуватила прем'єра у зароблянні грошей на путінському режимі

6 листопада 2022, 10:09
Поділіться публікацією:

В ефірі одного з телеканалів Великобританії новий прем'єр країни Ріші Сунак не зміг заперечити журналістам, коли ті поставили йому провокаційне питання щодо його дружини. Виявилося, що індійська компанія, частиною якої володіє дружина політика, продовжує працювати в Росії.

Скандал: дружина британського прем'єра продовжує заробляти гроші у Росії

Скандальне питання журналістів пролунало в ефірі телеканалу Sky News, повідомляє "Європейська правда".

Все почалося з того, що телеведуча лише процитувала інформацію, яка з'явилася у відкритих джерелах Інтернету. Йшлося про консалтингову компанію Infosys, частка якої перебуває у власності у дружини Сунака. Ця фірма, незважаючи на російське вторгнення в Україну, досі не закрила офіс у Москві. Понад те, за наявними даними, Infosys активно продовжує співпрацювати з Альфа-банком.

На запитання, чи ця інформація є правдою, Сунак не став відповідати. Чоловік лише зазначив, що готовий говорити лише на ті теми, за які він відповідає як прем'єр.

Телеведуча британського телеканалу, незважаючи на небажання Сунака говорити про бізнес дружини, продовжувала розвивати тему.

"Зважаючи на все, ваша сім'я продовжує заробляти гроші на путінському режимі. Це дивно, враховуючи, що податки мільйонів громадян Великобританії йдуть на допомогу Україні, яка страждає від військового вторгнення РФ", — зазначила журналістка.

Сунак на відвертий закид з боку телеведучої лише додав, що він не має відношення до компанії Infosys, а отже не може контролювати її діяльність, у тому числі на території РФ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Польщі у День незалежності пройде антиукраїнський мітинг проти "українізації" Вроцлава. Організаторами ходи виступатимуть супротивники нинішньої влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини