Головна Новини Світ Великобританія Стало відомо, скільки грошей надіслали мешканці Британії для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки грошей надіслали мешканці Британії для України

Жителі Великобританії масово надсилають пожертви для допомоги українському народу

26 лютого 2023, 12:31
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Згідно з новим опитуванням, яке проведене на замовлення Christian Aid майже 40% британців дорослого населення зробили якусь пожертву для України. Окрім того, ще 81% стурбовані ситуацією через російське вторгнення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Стало відомо, скільки грошей надіслали мешканці Британії для України

Британці підтримують Україну. Фото: Jeff J Mitchell/Getty Images

За даними Christian Aid через рік після повномасштабного нападу Російської Федерації близько 18 млн українців потребують допомоги, а 13 млн не мають змоги повернутись додому. Жителі Великобританії реагують на війну та постійну російську агресію та готові надсилати пожертви та іншу допомогу для України. Загалом 37% черед дорослого населення Британії зробило якусь пожертву для України.

"Вторгнення Володимира Путіна спричинило жахливе насильство та спричинило незліченні страждання мільйонам невинних людей. Ми бачили, як руйнувалися домівки, розривалися сім’ї, а невинні люди піддавалися жорстокому насильству та травмам", — говорить голова Християнської допомоги Джон Сентаму.

Згідно з даними гуманітарної програми DEC Ukraine Humanitarian Appeal, яка проходить за підтримки благодійних організацій Британії, жителі Сполученого Королівства змогли зібрати за рік війни майже 500 млн доларів для потреб українського народу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник Міністерства закордонних справ Британії звернувся до російського народу в річницю вторгнення. Джеймс Клеверлі намагався пояснити росіянам, що Україна як і весь цивілізований світ не хоче війни.

Також "Коментарі" писали про розвідку Британії, яка розповіла про нову тактику росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини