Головна Новини Світ Великобританія Трас пояснила, чому українці вже перехитрили Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Трас пояснила, чому українці вже перехитрили Путіна

Путін зробив стратегічну помилку, напавши на Україну

26 вересня 2022, 09:00
Поділіться публікацією:

Україна перехитрила президента Росії Володимира Путіна. Той не сподівався на такий спротив. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю CNN заявила прем'єр-міністр Великобританії Ліз Трасс.

Трас пояснила, чому українці вже перехитрили Путіна

Ліз Трас. Фото: GETTY

Глава уряду Великобританії вважає, що Путін припустився стратегічної помилки, коли вирішив віддати команду російської армії вторгнутися в Україну. Своїм опором українці показали, що перехитрили Путіна. До такого повороту подій Москва виявилася неготовою.

"Я думаю, що українці його (Ред. – Путіна) перехитрили. Ми бачили, як українці продовжують чинити опір російському наступу. І я думаю, що він не очікував на таку реакцію з боку вільного світу", – зазначила Ліз Трасс.

Прем'єр-міністр Великобританії зазначила, що мобілізація та готовність йти на новий виток військової ескалації – зайве підтвердження того, що Путін не перемагає у цій війні та намагається врятувати ситуацію.                                                                                                                                         

Трас також виступила за те, щоб світ продовжував посилювати тиск на санкцію на Росію і підтримувати Україну, не звертаючи уваги на брязкання зброєю і уявні загрози російського диктатора.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у США пояснили, чому "часткова мобілізація" не допоможе Кремлю виграти затяжну війну проти України.                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент Володимир Зеленський розповів про небезпечний сигнал, який отримав від російського президента Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини