Головна Новини Світ Великобританія Тримайтеся американців та захищайте українців: прощальна промова Джонсона викликала овації (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тримайтеся американців та захищайте українців: прощальна промова Джонсона викликала овації (ВІДЕО)

Прем'єр Британії Борис Джонсон під час останньої на посаді серії питань до прем'єра у британському парламенті дав поради своєму наступнику чи наступниці

20 липня 2022, 17:53
Поділіться публікацією:








Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон під час останньої на посаді серії питань до прем'єра у британському парламенті дав поради своєму наступнику чи наступниці. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на телеканал "Sky News".

Тримайтеся американців та захищайте українців: прощальна промова Джонсона викликала овації (ВІДЕО)

Борис Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Борис Джонсон зазначив, що він хотів би взяти кілька секунд у своїй промові для того, щоб дати важливі поради своєму приймачеві, незалежно від того, хто б це не був.

Найголовніша рада, наголосив Джонсон, це триматися разом із США та захищати український народ, відстоювати свободу та демократію у всьому світі.

Також глава уряду Великобританії порадив наступнику знизити податки та провести дерегуляцію у всіх сферах, щоб досягти нових інвестицій.

Джонсон зазначив, що він добре ставиться до Міністерства фінансів, але при цьому він нагадав, що, якби ми завжди прислухалися до того, що говорять у Мінфіні, то ніхто не побудував би М25 або чудовий тунель під Ла-Маншем.

Також прем'єр філософськи заявив, що потрібно зосередитися на шляху вперед, але при цьому не забувати дивитись у дзеркало заднього виду.

"І пам'ятайте про бульбашку. Важливим є не Twitter, а люди, які надіслали нас сюди", — резюмував Джонсон.

Британські депутати-консерватори в середу востаннє голосуватимуть за претендентів на посаду лідера партії, щоб визначити двох фіналістів передвиборчих перегонів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін назвав причину, чому він не зустрінеться із Зеленським.

Також видання "Коментарі" повідомляло – цілі "спецоперації" змінюються : що означає нова заява глави МЗС Росії Сергія Лаврова – як на такий випад відповість Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини