Головна Новини Світ Великобританія У Британії хочуть запровадити "цифрові візи" - як це працюватиме
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії хочуть запровадити "цифрові візи" - як це працюватиме

Британська влада хоче отримувати точну інформацію про кількість людей, які в'їжджають і виїжджають з країни

24 травня 2021, 08:23
Поділіться публікацією:

Міністерство внутрішніх справ Великої Британії презентувало систему цифрових віз. Розробка допоможе владі країни вперше точно підрахувати кількість людей, які в'їжджають і виїжджають з країни. Дану інформацію повідомляє The Guardian.

У Британії хочуть запровадити "цифрові візи" - як це працюватиме

В Британії хочуть ввести цифрові візи - що це та навіщо вони треба. Фото: cdn.iz.ru

Тож, якщо система почне діяти, туристам які приїжджають в Британію без візи чи імміграційного статусу, треба буде оформлювати заявку на отримання електронного дозволу на поїздки (ETA).

В Міністерстві внутрішніх справ прогнозують, що нововведенням користуватимуться близько 30 мільйонів іноземців щороку.

Проте, щоб втілити ініціативу, потрібно подолати довгий шлях. Пропозиції щодо "оцифровки кордону" мають бути офіційно оприлюднені в понеділок. Цифрову систему вирішили ввести після того, як в давніх оцінках даних про міграцію знайшли суттєві помилки.

Так раніше за підрахунками уряду до червня 2019 року прибуло 144,7 мільйона пасажирів, включаючи резидентів Великобританії, що повертаються. Близько 40 мільйонів були з європейського економічного простору та Швейцарії. З інших місць прибуло 20 мільйонів.

Нагадаємо, що раніше у Британії до 16 років ув'язнення засудили колишнього вчителя географії Джона Фокслі, який понад десять років ґвалтував хлопчиків у приватній школі. Колишнього викладача визнали винним у низці злочинів, зокрема в непристойному нападі на хлопчиків у віці від 14 до 16 років протягом 1980 — 1990 років. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, як змінилася британська секс-бомба Наомі Кемпбелл. Фотографії шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини