Головна Новини Світ Великобританія У Британії новий міністр оборони: що він вже заявив про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії новий міністр оборони: що він вже заявив про Україну

Грантс Шеппс до цього обіймав посаду міністра енергетики та вуглецевої нейтральності Британії

31 серпня 2023, 12:12 comments6283
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Британії Ріші Сунак призначив нового міністра оборони. Посаду зайняв Грант Шеппс. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на уряд Британії у Twitter.

У Британії новий міністр оборони: що він вже заявив про Україну

Грант Шеппс

Бена Уоллеса на посаді глави Міноборони Великобританії замінив досвідчений чиновник. Грант Шеппс перед цим обіймав посаду міністра енергетики та вуглецевої нейтральності Британії.

"Приступаючи до роботи в Міністерстві оборони, я з нетерпінням чекаю на співпрацю з відважними чоловіками та жінками наших Збройних Сил, які захищають безпеку нашої країни. І продовження підтримки Великобританією України в її боротьбі з варварським вторгненням Путіна", — заявив новий міністр.

Грант Шеппс розпочав свою політичну кар'єру у 2005 році. Він був членом Палати громад, а 2012 року став співголовою Консервативної партії. Того ж року розпочав роботу в уряді, ставши міністром Кабінету міністрів.

За останній рік це п'яте призначення Шеппса на урядові посади. Він був міністром транспорту під час прем'єрства Бориса Джонсона, потім менше тижня займав посаду міністра внутрішніх справ за Ліз Трасс. В уряді Ріші Сунака Шеппс був державним секретарем з питань бізнесу та очолював енергетику.

Новий голова міноборони Грант Шеппс, як і його попередник Бен Уоллес, активно підтримує Україну та засуджує загарбницьку агресію Росії. Навесні 2022 року він заявив, що прийняв у себе вдома сім'ю біженців із України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Великобританія зацікавила новими дронами для України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Великобританія передала Україні снаряди зі збідненим ураном: що відомо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини