Головна Новини Світ Великобританія У Британії пояснили, чому Захід не має іншого варіанту, крім як забезпечити поразку РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії пояснили, чому Захід не має іншого варіанту, крім як забезпечити поразку РФ

Глава Міноборони Британії заявив, що Захід має забезпечити поразку Росії в Україні

2 лютого 2024, 10:42
Поділіться публікацією:

Захід повинен забезпечити поразку Росії в Україні, інакше він ризикує зазнати нападу з боку диктаторських режимів, таких як Китай. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив міністр оборони Великобританії Грант Шаппс, повідомляє "The Telegraph".

У Британії пояснили, чому Захід не має іншого варіанту, крім як забезпечити поразку РФ

Грант Шапс. Фото з відкритих джерел

Грант Шаппс зазначив, що режими, які не вірять у демократію, спостерігають за війною в Україні і можуть почати напади на західні країни, якщо вирішать, що у них "закінчилася затяжка".

"Режими, які не вірять у демократію, спостерігають за нами, і ми маємо продемонструвати, що демократичний шлях — це шлях, який завжди перемагає", — заявив глава Міноборони.

Шаппс сказав, що Британія "живе в дедалі більше небезпечні часи", і повідомив, що минулого місяця набір в армію збільшився більш ніж удвічі на тлі побоювань конфронтації з Москвою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що зараз РФ почала війну з Україною, країни Заходу серйозно стурбовані, що росіяни можуть напасти і на них. Черговий матеріал з цього приводу опублікувало видання The Times, зазначаючи, що НАТО доведеться підготуватися до можливих ударів Росії по об'єктах по всій Європі. Про що говорить буквально шквал подібних публікацій та заяв останнім часом? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – НАТО має почуття глибокої провини перед Україною, оскільки через бездіяльність Альянсу стало можливим широкомасштабне вторгнення Росії. Таку думку в мінісеріалі ВПС "Путін проти Заходу" озвучив колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини