Головна Новини Світ Великобританія У Британії вважають, що наступним кроком має стати перекидання військ в Західну Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії вважають, що наступним кроком має стати перекидання військ в Західну Україну

Європа повинна зробити наступний крок у підтримці Києва і перекинути свої війська в Західну Україну, сказав ефірі Сhannel4 парламентар Джеймс Гіппі. За його словами, ці війська могли б тренувати українських військових

1 травня 2024, 17:14
Поділіться публікацією:

Як відзначив колишній міністр збройних сил Великобританії, член парламенту Джеймс Гіппі, країни Заходу повинні дослухатися до ідеї президента Франції Еммануеля Макрона та перекинути свої війська в Західну Україну.

У Британії вважають, що наступним кроком має стати перекидання військ в Західну Україну

Джеймс Гіппі

На його думку, західні військові могли б займатися підготовкою українських військових.

"У Західну Україну, щоб провести навчання. Макрон мав рацію, коли висунув цю ідею",
— підкреслив Джеймс Гіппі.

За його словами, українських військових зараз направляють на навчання в Польщу та Німеччину. Але правда в тому, відзначив британець, що українські командири не можуть собі дозволити так довго тримати своїх військових за кордоном далеко від лінії фронту.

Саме тому, підкреслив Гіппі, наступним великим кроком допомоги Україні країнами Заходу має стати прибуття їх військових у західні області України, щоби вони проводили комбіновану підготовку Сил оборони.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Франції Еммануель Макрон виступив з ідеєю про відправку західних військ в Україну. При цьому він не виключив, що в Україну можуть бути відправлені французькі військові. Зокрема, нібито, таке рішення може бути прийнято, якщо війська російських терористів прорвуть фронт і підуть на Одесу та будуть загрожувати Києву.

Ідею Макрона, буцімто, категорично не сприймає канцлер Німеччини Олаф Шольц. Якого сам Макрон називає надто обережним. При цьому президент Франції розраховує зібрати коаліцію із союзників, які не побояться відправити свої війська в Україну. Втім, відомо, що війська західних країн точно не будуть приймати участь в активних бойових діях на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини