Головна Новини Світ Великобританія У мережі з'явився фільм, заборонений Єлизаветою II до показу 50 років тому - про що він (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явився фільм, заборонений Єлизаветою II до показу 50 років тому - про що він (Відео)

В фільмі зображається все, що приховує королева Великобританії

28 січня 2021, 21:55 comments1809
Поділіться публікацією:








Нещодавно в мережі з'явився фільм, який Британська королева Єлизавета II ретельно приховувала від глядачів 52 роки. Фільм називається "Королівська сім'я". Він створений телекомпанією Бі-бі-сі в 1969 році.

У мережі з'явився фільм, заборонений Єлизаветою II до показу 50 років тому - про що він (Відео)

В інтернеті з'явився фільм, заборонений Єлизаветою II. Фото: tripstoo.co.uk

Прихована кінострічка нагадує реаліті-шоу "Сімейки Кардаш'ян". В головних ролях — саме королева, принц Філіп та їх діти. Головною метою шоу стало зображення королівської сім'ї у звичайних побутових умовах.

У фільмі можна знайти цікаві сцени. Наприклад, де Єлизавета заходить в магазин зі своїм молодшим сином Едвардом та купує йому морозиво. Хоча вважається, що члени монаршої сім'ї не носять із собою готівку.

Ще в одній сцені королева називає американського посла "горилою".

Здавалось би це цікаві, милі та смішні моменти, проте Єлизавета II визнала їх надто інтимними та особистими. Тому фільм було заборонено до показу.

Проте незрозумілим чином кінострічка з'явилася на платформі YouTube. Згодом її видалили. Проте окремі сцени встигли розлетітися по просторах інтернету.


Нагадаємо, що внучка британської королеви Єлизавети II та дочка принца Вільяма і Кейт Міддлтон Шарлотта розповіла, ким хоче стати, коли виросте. Попри те, що дівчинці всього п'ять років, вона вже впевнена у своєму виборі.

Дівчинка доволі турботлива та добра. Вона хвилюється за оточення та бажає допомагати людям. Тому вибір саме цієї професії не здивував ані батьків, ані інших людей, які знають Шарлотту. Тож, ким хоче стати маленька принцеса, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідає про п'ять правил довголіття королеви Єлизавети II.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини