Головна Новини Світ Великобританія Онучка Єлизавети II стала гордістю королівської родини - причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Онучка Єлизавети II стала гордістю королівської родини - причина

Дочка принца Вільяма принцеса Шарлота обрала свою майбутню професію

18 січня 2021, 15:15 comments1577
Поділіться публікацією:

Внучка британської королеви Єлизавети II та дочка принца Вільяма і Кейт Міддлтон Шарлотта розповіла, ким хоче стати, коли виросте. Попри те, що дівчинці всього п'ять років, вона вже впевнена у своєму виборі. Про майбутні плани принцеси розповіло видання New Idea.

Онучка Єлизавети II стала гордістю королівської родини - причина

Принцеса Шарлотта розповіла ким хоче стати. Фото: thecrowns.ru

Мрія Шарлотти — стати медсестрою. Таке рішення змусило батьків пишатися своєю дитиною.

Інсайдери, які повідомили новину, зазначають, що дівчинка доволі турботлива та добра. Вона хвилюється за оточення та бажає допомагати людям. Тому вибір саме цієї професії не здивував ані батьків, ані інших людей, які знають Шарлотту.

Також джерело повідомляє, що на таке рішення могла повпливати ситуація з пандемією коронавірусу у світі. До того ж принц Вільям і Кейт Міддлтон повідомляли, що вони часто говорять зі своїми дітьми про те, який внесок та жертву приносять медпрацівники в наш час. Очевидно ці розповіді змотивували дівчинку.

Нагадаємо, що інші діти королівської пари, зокрема Джордж, теж визначився, ким хоче стати, коли виросте. Він заявив, що мріє про професію поліцейського або військового. Проте, його доля вже давно визначена — він повинен стати майбутнім королем.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що королева Великобританії Єлизавета II успішно пройшла вакцинацію від коронавірусу. Разом із нею щеплення від COVID-19 зробив її чоловік Філіп, герцог Единбурзький. Як пройшла вакцинація, читайте в нашому матеріалі.

Раніше ми писали, що троюрідного племінника королеви Єлизавети II 34-річного графа Саймона Боуз-Лайона звинувачують у спробі зґвалтування. Подробиці скандалу тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини