Головна Новини Світ Великобританія У Міноборони Британії дали прогноз щодо тривалості війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Британії дали прогноз щодо тривалості війни в Україні

Глава Міноборони Британії Бен Уоллес вважає, що війна Росії з Україною триватиме ще один рік

23 лютого 2023, 11:52
Поділіться публікацією:

Бойові дії на території України триватимуть ще щонайменше рік. Російський диктатор Путін перейшов межу і не збирається зупинятися. Про це заявив міністр оборони Великобританії Бен Уоллес, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Sky News".

У Міноборони Британії дали прогноз щодо тривалості війни в Україні

Бен Воллес. Фото: Getty Images

На запитання журналіста, чи ми побачимо, що війна між Україною та Росією триватиме ще через 12 місяців, Уоллес сказав: "Я думаю, що побачимо".

"Я думаю, що Росія продемонструвала повну зневагу не лише до життів народу України, а й до своїх власних солдатів", — заявив Бен Воллес.

Він додав, що понад 188 тисяч російських солдатів загинули або отримали поранення внаслідок "катастрофічного прорахунку" Путіна.

"Коли хтось перейшов межу і думає, що це нормально робити так зі своїм народом, фактично керуючи м'ясорубкою для армії, я думаю, він не збирається зупинятися", — додав Уоллес.

Читайте також на порталі "Коментарі" – в Україні змінилися ціни на цигарки: скільки доведеться платити курцям.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що готує Росія до 24 лютого – де агресор може планувати новий удар. Експерти детально розібрали ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.                                                     

Раніше "Коментарі" писали – про винищувачів Київ рано розмріявся: у Міноборони Британії зробили тривожну заяву. Бен Воллес вважає, що про те , щоб зараз і навіть найближчим часом поставити Україні західні винищувачі не може бути й мови. Україна може отримати від Великобританії сучасні винищувачі Typhoon, але це буде лише після закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини