Головна Новини Світ Великобританія У небі над Великобританією помітили хмарні "вим'я" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Великобританією помітили хмарні "вим'я" (ФОТО)

Житель міста Глазго відобразив явище відоме, як вимеподібні хмари

17 лютого 2022, 12:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Химерні хмари, схожі на медуз, що літають, здивували очевидців, коли шторм Дадлі обрушився на Велику Британію. Про це пише видання Mirror.

У небі над Великобританією помітили хмарні "вим'я" (ФОТО)

Фотограф відобразив рідкісне природне явище

Як повідомляє ЗМІ, мешканець міста Глазго відобразив явище відоме, як вимеподібні хмари. Їх основи мають специфічну комірчасту або сумчасту форму. Такі хмари рідко зустрічаються і пов'язані з утворенням циклонів .

У небі над Великобританією помітили хмарні ”вим'я” (ФОТО) - фото 2

Фото: Mirror/Chuck_J79/Twitter

Під час грози теплі вологі висхідні потоки піднімаються до верхньої частини тропосфери, де температура вирівнюється, утворюючи висячі хмари.

Шторм Дадлі обрушився на Велику Британію вчора, 16 лютого. Сильний вітер та дощ вирвали дерева з коренем, а в деяких частинах країни відключилася електрика.

У небі над Великобританією помітили хмарні ”вим'я” (ФОТО) - фото 3

Фото: Mirror/ JontyFairless/Twitter

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що поруч із чорнобилем було помічено дуже гарну тварину. Воно мало яскраве забарвлення і своїм виглядом здивувало коментаторів із соціальних мереж. Знімок зробив працівник Чорнобильського заповідника.

Читайте також про те, що фахівці з Нової Зеландії змогли виявити рідкісний вид глибоководної риби. Вона зустрічається дуже рідко. Як розповіли дослідники, їм вдалося впіймати представника цього рідкісного виду абсолютно випадково. За їхніми словами, завдяки своєму відкриттю вони зможуть більше вивчити цих риб.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що в мережі набирає популярності новий hair-тренд. Зачіска із вкрапленням різнобарвної мішури стала новим трендом у соціальній мережі TikTok: що це за модне нововведення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини