Головна Новини Світ Великобританія У туалетах Вестмінстерського палацу знайдено кокаїн
commentss НОВИНИ Всі новини

У туалетах Вестмінстерського палацу знайдено кокаїн

У Вестмінстерському палаці виявили залишки наркотиків

6 грудня 2021, 10:26
Поділіться публікацією:

У будівлі парламенту, Вестмінстерському палаці, в туалетах виявили сліди наркотичних речовин, зокрема, кокаїну. Спікер Палати громад сер Ліндсі Хойл буде спілкуватися з поліцією Лондона щодо виявлення наркотиків у парламенті. До поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з 12 перевірених туалетних кімнат виявили залишки кокаїну. Про це пише The Mirror.

У туалетах Вестмінстерського палацу знайдено кокаїн

У Вестмінстерському палаці знайшли наркотики, фото з відкритих джерел

За словами спікера Палати громад, пізніше кокаїн знайшли ще в кількох туалетах Вестмінстерського палацу. До огляду палацу хочуть залучити собак, що навчені виявляти наркотики. Спікер наголосив, що ті, хто вживав в приміщенні наркотики, мають бути покарані й санкції будуть серйозними.

Прем'єр-міністр Борис Джонсон планує збільшити фінансування для допомоги наркозалежним, що лікуються. Кошти будуть перераховані місцевим органам влади. Планується також посилити заходи боротьби з вживанням наркотиків, ймовірно, в хворих забиратимуть паспорти та водійські права.

Раніше в уряді Великобританії говорили, що прагнуть створити новий підрозділ для боротьби із залежними, адже чимало з них завчасно помирають. Згідно з дослідженнями Незалежного огляду наркотиків Керол Блек, станом на 2020 рік в Англії нараховувалося 300 000 споживачів опіатів або креків й близько мільйона людей споживали кокаїн.

В країні зросла смертність від отруєння наркотиками майже на 80% з 2012 року. Відповідно до даних, ринок незаконних наркотиків у Великобританії оцінюється в 9,4 мільярда фунтів стерлінгів на рік.

Як повідомляв портал "Коментарі", результати дослідження показали в якій країні громадяни напиваються частіше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини