Головна Новини Світ Решта світу В якій країні напиваються частіше: результати дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

В якій країні напиваються частіше: результати дослідження

Обрано топ-10 країн світу, де вживають алкоголю найбільше

6 грудня 2021, 09:27 comments1078
Поділіться публікацією:

Згідно з дослідженнями Global Drug Survey, опитані 32 022 жителі 22 країн розповіли, як часто вони напивалися протягом року. За результатами дослідження обрано топ-10 країн, де вживають алкоголю найбільше. Дані цьогорічного дослідження були зібрані з грудня 2020 року по березень 2021 року. Про це пише The Guardian.

В якій країні напиваються частіше: результати дослідження

В яких країнах найбільше п'ють, фото з відкритих джерел

Глобальне опитування щодо наркотиків проводиться щорічно. До топ-10 потрапили: Австралія, Данія, Фінляндія, США, Велика Британія, Канада, Ірландія, Франція, Швеція, Нідерланди. Мешканці цих країн, що взяли участь в опитуванні, назвали найбільшу кількість випадків, коли вони напилися.

Респонденти з Австралії повідомили, що напиваються у середньому 26 разів на рік, або приблизно двічі на місяць. У Данії та Фінляндії у середньому напиваються 23 рази на рік, що майже вдвічі вище, ніж у середньому по всьому світу (14,6 разів на рік). За середньою кількістю днів, коли люди вживали алкоголь, перше місце посідає Франція. В році французи п'ють алкогольні напої протягом 132 днів. На другому місці — Нова Зеландія (122 дні в рік), на третьому — Нідерланди (112 днів на рік). У середньому респонденти зі Сполучених Штатів пили 83 дні на рік, приблизно два рази на тиждень. Це трохи менше, ніж у середньому по всьому світу – 101 день на рік. За даними дослідження, в період з 2019 до 2020 року респонденти в більшості країн напивалися приблизно на 30% більше.

В опитуванні кількість чоловіків становила 62% вибірки, а жінок – 34%. Більше 60% опитаних були у віці до 34 років. Згідно зі звітом, дані були зібрані виключно від анонімних онлайн-користувачів.

Як повідомляв портал "Коментарі", опублікували рейтинг Emojis у 2021 році. Користувалися найчастіше послуговувалися десятьма найуживанішими смайлами.

В якій країні напиваються частіше: результати дослідження - фото 2
В якій країні напиваються частіше: результати дослідження - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини