Головна Новини Світ Великобританія У Великій Британії розповіли, як планують протистояти російській загрозі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великій Британії розповіли, як планують протистояти російській загрозі

Джонсон розповів, як Британія збирається запобігати посиленню агресії РФ проти України

7 грудня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Лідери Британії, США, Італії, Франції та Німеччини заявили про важливість забезпечити об'єднаний фронт у зв'язку з російськими загрозами. Глава уряду Великобританії Борис Джонсон зауважив, що є вкарай важливим задіяти всі можливі економічні та дипломатичні важелі для того, щоб запобігти агресії РФ проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє сайт уряду Великобританії.

У Великій Британії розповіли, як планують протистояти російській загрозі

Прапор Великобританії. Фото з відкритих джерел

Офіційний інформаційний ресурс повідомляє, що Борис Джонсон обговорив важливий аспект протидії російській загрозі з Джо Байденом, Маріо Драгі, Еммануелем Макроном та Ангелою Меркель.

У повідомленні йдеться про те, що світові лідери виступили зі спільною заявою, в якій підтвердили готовність протистояти російській загрозі. Також у заяві йдеться про те, що лідери держав підтвердили свою готовність підтримати Україну, а також закликали Росію знизити тиск, який утворює Москва, стягуючи війська до українського кордону.

Джонсон підтвердив, що Лондон, як виступав, так і продовжує виступати за те, щоб були використані всі економічні та дипломатичні механізми, які мають змусити Росію одуматися та відмовитися від ідей піти на новий виток ескалації. Також глави держав висловили надію, що Байдену у розмові з Путіним вдасться донести основні тези до лідера Росії. Після цієї розмови світові лідери знову дійшли думки, що потрібно провести телефонну розмову.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Канада відповіла на пропозицію міністра оборони Олексія Резнікова щодо розширення військової місії в Україні. Просить не провокувати Росію, бо додатково військовий контингент відправляти в Україну не планує.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини